- - THEETUIN - -

 

Wij ontvangen u graag in onze prachtige binnentuin voor een ontbijt, high tea, lunch of barbecue. Wilt u genieten van heerlijke streekproducten in een kleurrijke omgeving? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Wanneer u ons bij boeking uw dieetwensen of allergieën doorgeeft dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

 

ONTBIJT

 

Indien u bij ons wilt komen genieten van alleen een heerlijk uitgebreid ontbijt dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

U heeft bij ons de mogelijkheid om te ontbijten in onze voorkamer, de kas of in onze heerlijke theetuin. Het ontbijt bevat diverse broodjes, een diversiteit aan beleg, yoghurt, fruit, een lekker vers afgebakken croissantje, een glaasje verse jus d'orange en nog veel meer. U kunt al vanaf 1 persoon bij ons in en rondom de Oude Pastorie komen ontbijten. 

 

€ 22,95 per persoon

vanaf 1 persoon

HIGH TEA

 

Graag serveren wij u een heerlijk uitgebreide High Tea in onze gezellige voorkamer of in onze mooie idyllische binnentuin. De high tea bevat diverse broodjes, een bladerdeeghapje, verse soep, diverse zoetigheden en natuurlijk onbeperkte biologische thee. Dit alles is uiteraard huisgemaakt.

 

 

€ 35,95 per persoon

vanaf 10 personen


LUNCH

 

Indien u met een gezelschap bij ons wilt komen lunchen horen wij dit graag. U heeft bij ons de mogelijkheid om te lunchen in onze voorkamer, de kas of onder onze heerlijke binnentuin onder de veranda. De lunch bevat diverse broodjes, een kopje soep en een glaasje verse jus d'orange.

 

€ 35,95 per persoon

vanaf 10 personen

 


BARBECUE

 

Mocht u met een gezelschap bij ons in de tuin en onder de veranda willen barbecueën dan is dit uiteraard ook mogelijk. Graag horen wij wat uw wensen zijn en we zullen er alles aan doen om dit tot in de puntjes voor u te verzorgen.

 

Ook een vegetarische variant is mogelijk.

 

€ 55,00 per persoon

vanaf 10 personen