- - THEETUIN - -

 

Wij ontvangen u graag in onze prachtige binnentuin voor een high tea, lunch of barbecue. Wilt u genieten van heerlijke streekproducten in een kleurrijke omgeving? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Wanneer u ons bij boeking uw dieetwensen of allergieën doorgeeft dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

 

HIGH TEA

 

Graag serveren wij u een heerlijk uitgebreide High Tea in onze gezellige voorkamer of in onze mooie idyllische binnentuin. De high tea bevat diverse broodjes, een bladerdeeghapje, verse soep, diverse zoetigheden en natuurlijk onbeperkte biologische thee. Dit alles is uiteraard huisgemaakt.

 

 

€ 29,50 per persoon

vanaf 10 personen

 


LUNCH

 

Indien u met een gezelschap bij ons wilt komen lunchen horen wij dit graag. U heeft bij ons de mogelijkheid om te lunchen in onze voorkamer, de kas of onder onze heerlijke binnentuin onder de veranda. De lunch bevat diverse broodjes, een kopje soep en een glaasje verse jus d'orange.

 

€ 29,50 per persoon

vanaf 10 personen

 


BARBECUE

 

Mocht u met een gezelschap bij ons in de tuin en onder de veranda willen barbecueën dan is dit uiteraard ook mogelijk. Graag horen wij wat uw wensen zijn en we zullen er alles aan doen om dit tot in de puntjes voor u te verzorgen.

 

Ook een vegetarische variant is mogelijk.

 

€ 32,50 per persoon

vanaf 10 personen