- - VIERINGEN - -

 

Wanneer u iets te vieren heeft willen wij dat graag voor u verzorgen. Dan hoeft u niets anders meer te doen dan genieten!

Wij hebben diverse binnen en buitenruimtes hiervoor beschikbaar zodat er altijd iets tussen zit wat past bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

- - PER 1 AUGUSTUS 2018 ZIJN OOK ONZE TUINKAMER EN KAS TE BOEKEN - -

 DE VOORKAMER

De voorkamer is gelegen aan de voorkant van De Oude Pastorie Macharen. Als u via de imposante voordeur de Boerderij binnentreedt vindt u deze aan uw rechterzijde. De ruimte is mooi licht en ongeveer 20m2 ruim. Het is aan u hoe is de opstelling van de ruimte graag ziet.


DE TUINKAMER

De tuinkamer is onze grootste ruimte die is gelegen aan de voorkant van De Oude Pastorie Macharen. Als u via de imposante voordeur de Boerderij binnentreedt vindt u deze aan uw linkerzijde. De ruimte is mooi licht en ongeveer 50m2 ruim. Deze ruimte maakt middels terrasdeuren een directe verbinding met de grote veranda. Vanaf 1 augustus 2018 is deze mooie ruimte voor u beschikbaar.


DE VERANDA

Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen beschikt over een adembenemende binnentuin. In de zomer is het onder de veranda heerlijk vertoeven. De overdekte Veranda heeft een afmeting van 10m lang en 3m diep waar van alles mogelijk is.


DE KAS

Aan de linker tuinzijde is de kas van wel 35m2 gelegen. Zoekt u een bijzondere locatie dan bent u hier van harte welkom. Wat u ook te vieren heeft, temidden van de groeiende planten wordt dit gegarandeerd een succes. Vanaf 2021 is deze mooie ruimte voor u beschikbaar.