- - VERGADEREN - -

 

Wij hebben diverse binnen- en buitenruimtes beschikbaar. Ieder met een eigen karakter. Zo is er altijd een ruimte die past bij uw wensen. Door samen te werken met diverse partners kunnen wij u een compleet pakket aanbieden. Uiteraard is een combinatie met een overnachting mogelijk, geniet van een heerlijk diner bij 'L'église' (20 meter afstand), een bezoek aan brouwerij Oijen (1 km afstand) of wilt u er 's middags heerlijk op uit trekken met lelijke eendjes? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

- - PER 2021 IS OOK ONZE KAS TE BOEKEN - -

 

DE VOORKAMER

De voorkamer is gelegen aan de voorkant van De Oude Pastorie Macharen. Als u via de imposante voordeur de Boerderij binnentreedt vindt u deze aan uw rechterzijde. De ruimte beschikt over een prachtige marmeren schouw en is mooi licht, ongeveer 20m2 ruim. Het is aan u of u liever een grote tafel, een theateropstelling of een andere opstelling wenst.


DE TUINKAMER

De tuinkamer is onze grootste ruimte die is gelegen aan de voorkant van De Oude Pastorie Macharen. Als u via de imposante voordeur de Boerderij binnentreedt vindt u deze aan uw linkerzijde. De ruimte is mooi licht en ongeveer 50m2 ruim. Deze ruimte maakt middels terrasdeuren een directe verbinding met de grote veranda. Vanaf 1 augustus 2018 is deze mooie ruimte voor u beschikbaar.


DE VERANDA

Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen beschikt over een adembenemende binnentuin. In de zomer is het onder de veranda heerlijk vertoeven. Een inspirerende locatie van 10m lang en 3m diep te midden van de natuur met de vogels die fluiten.


DE KAS

Aan de linker tuinzijde is de kas van 35m2 gelegen. Zoekt u eens een andere, bijzondere locatie voor uw vergadering dan bent u hier van harte welkom. Het is aan u of u liever een grote tafel, een theateropstelling of een andere opstelling in de kas wenst. Temidden van de groeiende planten vergaderen, wie wil dit nu niet. Vanaf 2021 deze mooie ruimte voor u beschikbaar.