- - REVIEWS - -

 

We vinden het belangrijk om te weten te komen hoe u Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen heeft ervaren. Daarom zouden wij het ontzettend leuk vinden als u een review over uw verblijf zou willen schrijven!


Commentaren: 19
  • #19

    Martha (woensdag, 04 juli 2018 10:35)

    Prettig, gastvrij, rustig en genoten van de landelijke omgeving.
    Het ontbijt was heerlijk en goed verzorgd. De gastvrouw en gastheer waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam en zorgden voor een relaxte sfeer. Heerlijk genoten van een kopje koffie of thee tussendoor in de zonnige idyllische tuin.

  • #18

    Mirella (maandag, 18 juni 2018 17:57)

    Helemaal gezellig. Je hebt met veel smaak, gevoel voor kleur en aandacht voor kleine details er iets prachtigs van gemaakt. Een overheerlijk ontbijtje was de kers op de taart. We wensen je dan ook veel succes toe het aankomende seizoen en zullen zeker boeken wanneer we weer in de buurt zijn.

  • #17

    Annet & Aad (zondag, 17 juni 2018 18:57)

    Christa maakt een feestje van een nachtje weg: prachtige plek, super mooie inrichting en verwenontbijt!

  • #16

    Ben en Nel (woensdag, 13 juni 2018 19:54)

    Begin juni twee heerlijke dagen in Marcharen doorgebracht. Zeer hartelijk ontvangst, ruime frisse kamer met een goed bed en mooi sanitair, Genoten van een veelzijdig prima ontbijt in de tuin.
    Kortom een echte aanrader! Komen zeker nog eens terug. Christa is een fijne geweldig attente gastvrouw.

  • #15

    Inge (woensdag, 13 juni 2018 14:08)

    Het zag er fantastisch uit! Sfeervol ingericht. Mooie details zoals bloemen door het héle huis. Prachtige tuin. Gastvrij. Het ontbijt was heerlijk en zag er prachtig uit. Een eitje in een borrel glaasje. Écht Super leuk gedaan allemaal. Dankjewel! We komen graag nog een keer terug!

  • #14

    Sharon (woensdag, 13 juni 2018 14:05)

    We hadden de reviews gelezen van de vorige eigenaren en raakten enthousiast. De nieuwe eigenaren snappen heel goed wat je wilt zoeken in een dergelijke B&B en in de rustige plek waar deze zit. Als je op zoek bent naar aandacht, comfort en rust, dan is deze B&B echt een aanrader. Prachtig pand en fijne kamers. En de eigenaren zijn uiterst gastvrij!

  • #13

    Sofie (woensdag, 13 juni 2018 14:04)

    Gezellige en mooie locatie. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen . De kamer is keurig netjes en sfeervol. Het ontbijt was heerlijk. We mochten zelfs lunch klaar maken. Dit zat bij de prijs inbegrepen. De accommodatie is ons goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • #12

    Pauline (maandag, 11 juni 2018 20:39)

    Bijzonder fijne plek en een heerlijke verzorging. Mooie omgeving om te fietsen, te wandelen en te zwemmen.

  • #11

    Remmo (dinsdag, 05 juni 2018 11:53)

    Die alte Pastorenvilla ist sehr geschmackvoll eingerichtet und man fühlt sich versetzt in einer anderen Zeit. Vollständige Ruhe und dann dieser wunderschöne Garten.

  • #10

    Erlent (zondag, 03 juni 2018 21:00)

    Hartelijke ontvangst. B&B werd volledig vernieuwd (pas recent heropend). Overvloedig ontbijt. Kan geen minpunt bedenken. Topadresje. Komen zeker terug.

  • #9

    Sander (zondag, 03 juni 2018 20:59)

    Prachtige plek, heerlijk ontbijt en stijlvolle kamer!
    Fijne sfeervolle plek, prachtige kamer en goed bed, dus heerlijk geslapen. Ontbijt erg uitgebreid, veel aandacht aan besteed. En dit allemaal verzorgd door een erg hartelijke gastvrouw.

  • #8

    Jannette en Myrthe (zaterdag, 02 juni 2018 16:57)

    Wat een prachtig monumentaal pand. Slapen in de bedstee was een bijzondere beleving. We hebben genoten van de prachtige bloemen in iedere kamer en van het heerlijke uitgebreide ontbijt. Je merkt dat Christa en Paul ervaring hebben in de horeca en een liefde hebben voor gastvrijheid. Een absolute aanrader.

    Liefs, Jannette en Myrthe van www.nederlanderswereldwijd.nl

  • #7

    Cathelijne (zondag, 20 mei 2018 19:29)

    De mevrouw van de b&b is enorm vriendelijk! Kamers zijn piekfijn in orde, badkamer enorm netjes. Alles heel gezellig!

  • #6

    Dietrich (woensdag, 16 mei 2018 21:09)

    Wir waren zu viert und auf Radtour im Mai 2018 und die Unterkunft war frisch renoviert. Schöne Zimmer mit vielen netten Designdetails. Die Vermieterin war sehr zuvorkommend und das Frühstück war überdurchschnittlich gut. 4 Zimmer teilen sich zwei Badezimmer.

  • #5

    René (woensdag, 16 mei 2018 21:08)

    Gastvrije en mooie B&B . Lekker ontbijt en goeije koffie ( What Else )
    En voor de MtBikers onder ons, een leuke route van 18 km in de buurt ! (Berghem 8km)

  • #4

    Liesbeth en Jan (woensdag, 16 mei 2018 19:50)

    Tijdens ons fietsweekend bleek De Oude Pastorie een fantastische plaats om te verblijven: heerlijk rustig, sfeervol gebouw, prachtig gerenoveerde kamer, comfortabele badkamers, top-ontbijt met alles erop en eraan en charmante gastvrouw!

  • #3

    Jose keijzer (woensdag, 16 mei 2018 16:37)

    Ik heb voor moederdag een waardebon gehad voor een overnachting. Een super leuk idee, dus jullie kunnen mij verwachten binnenkort.

  • #2

    Reinhard (donderdag, 10 mei 2018 22:43)

    Es ist ein altes, sehr liebevoll restauriertes Gebäude. Wir waren von den neuen Besitzern die 1. Gäste. Es war zwar durch die anfängliche Nervosität bemerkbar, diese war aber völlig unbegründet da wir von der überaus netten Bewirt
    ung, die persönliche Note mit Blumen, kleinen Kärtchen, einem wunderbaren Frühstück usw. sehr angetan waren. Wir wünschen Christine und ihrem Mann alles Gute mit ihrem kleinen Hotel.

  • #1

    Jos (zaterdag, 07 april 2018 09:50)

    Wat een prachtige plek. Een feestje om te verblijven. �