- - ETEN & DRINKEN - -

 

Op loop- en fietsafstand zijn er diverse mogelijkheden om lekker te eten & te drinken. In de directe omgeving van Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen zijn onderstaande horecagelegenheden te vinden. 

 

 BRASSERIE L'ÉGLISE 

De Brasserie vindt u op 20m afstand en heeft een uitgebreide menukaart voor zowel lunch, diner als borrel. 

 

De veranda en het terras bieden een heerlijke plek om bij te komen van een fiets- of wandeltocht en als gezellig ontmoetingspunt voor vrienden en familie. U kunt hier tot laat heerlijk buiten genieten. Kortom een prachtige locatie meteen bij binnenkomst van het dorp met zicht op de ophaalbrug over het Burgemeester Delenkanaal.   

 BIERBROUWERIJ OIJEN 

Op 1km loopafstand vindt u deze gezellige bierbrouwerij.

Sinds 1989 brouwen ze speciaalbieren op traditionele en ambachtelijke wijze. De brouwer neemt je mee in zijn werk en doet niets liever dan jou laten proeven. Oordeel zelf.

 

Eten in een oude boerderij aan de Maas. Waar ze in de Brabants bourgondische keuken werken met veel verse streekproducten. En terwijl de koks zich uitsloven geniet jij van het landleven.

PANNENKOEKHUIS

DE OUDE MAAS

 Vanaf ons vindt u na een leuke,  mooie maar korte wandeling langs het kanaal van 1km dit leuke pannenkoekhuis met bijbehorend speelparadijs voor de kleintjes. Geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl de kinderen spelen. Of kies uit verschillende gerechten van de zeer uitgebreide menukaart. Van pannenkoeken tot spareribs, salades en saté. Tosti’s en vers afgebakken broodjes op de lunchkaart.