- - DE KAMERS - -

 

Onze Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen beschikt over 3 mooie gastenkamers met ieder een eigen interieurstijl. Bij uw reservering horen wij graag uw voorkeur.

 

€ 65,- voor 1 persoon inclusief een uitgebreid ontbijt*

€ 95,- voor 2 personen inclusief een uitgebreid ontbijt*

€ 125,- voor 3 personen inclusief een uitgebreid ontbijt*

 

*Deze prijzen zijn exclusief €1,10 toersitenbelasting p.p.p.n.

 

 

Wanneer u meer dan 1 nacht bij ons boekt krijgt u korting bij een verblijf van 2 of meer nachten.

 Dan krijgt u voor zowel de eerste nacht als de daarop volgende nachten €10,- korting. 

KAMER

1

Deze interieurstijl is totaal geïnspireerd op het behang van Eijffinger. Het schilderij van de eeuwenoude meester komt goed tot zijn recht in deze adembenemende donkerblauwe kamer. De mooie gouden details maken deze kamer helemaal af.

 

Deze kamer beschikt over een kingsize bed en is geschikt voor 3 gasten, omdat er ook een mooie bedstee in de kamer is gesitueerd.


KAMER

2

Het stoffen bloemendoek springt meteen in het oog bij het binnentreden van deze kamer. De creatieve basis van de kamer zijn de mooie zachte groenen kleuren die op het doek te zien zijn. Samen met de rustige witte details maakt dit een kamer die u nooit meer wilt verlaten.

 

Deze kamer beschikt over een kingsize bed en is geschikt voor 3 gasten, omdat er ook een mooie bedstee in de kamer is gesitueerd.


KAMER

3

Dit is de 'Witte kamer', een mooie rustgevende witte kamer. 

Het romantische behang van onze Oude Meesters vormt een oase van rust. Komt u een nachtje bij ons slapen om zelf deze fijne kamer te ontdekken?

 

Deze kamer beschikt over een kingsize bed en is geschikt voor 2 gasten, ook is er de mogelijkheid dat wij twee losse bedden creëren indien gewenst.