- - DE KAMERS - -

 

Onze Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen beschikt over 4 mooie gastenkamers met gezamenlijk 2 badkamers. De kamers hebben ieder een eigen interieurstijl. Bij uw reservering horen wij indien gewenst uw voorkeur. Onderstaande prijzen hanteren wij buiten de feestdagen en vakantieperiodes.

 

€ 95,- voor 1 persoon inclusief een uitgebreid ontbijt op dagen door de week*

€ 140,- voor 2 personen inclusief een uitgebreid ontbijt op dagen door de week*

€ 170,- voor 3 personen inclusief een uitgebreid ontbijt op dagen door de week*

 

€ 130,- voor 1 persoon inclusief een uitgebreid ontbijt op dagen in het weekend*

€ 160,- voor 2 personen inclusief een uitgebreid ontbijt op dagen in het weekend* 

€ 190,- voor 3 personen inclusief een uitgebreid ontbijt op dagen in het weekend*

 

*Deze prijzen zijn inclusief €1,35 toeristenbelasting p.p.p.n.

 

 

 

KAMER

1

Dit is de 'Zacht grijze kamer', een mooie rustgevende wit met grijze kamer. 

Deze kamer heeft een fijne landelijke sfeer en vormt een oase van rust. Komt u een nachtje bij ons slapen om zelf deze fijne kamer te ontdekken? 

 

Deze kamer is geschikt voor 2 personen. En beschikt over een mooie tweepersoons bedstee.


KAMER

2

 

Deze interieurstijl is totaal geïnspireerd op het behang van Eijffinger. Het schilderij van de eeuwenoude meester komt goed tot zijn recht in deze adembenemende donkerblauwe kamer. De mooie gouden details maken deze kamer helemaal af.

 

Deze kamer beschikt over een kingsize bed en is geschikt voor 3 gasten, omdat er ook een mooie bedstee in de kamer is gesitueerd.


KAMER

3

 

Het stoffen bloemendoek springt meteen in het oog bij het binnentreden van deze kamer. De creatieve basis van de kamer zijn de mooie zachte groenen kleuren die op het doek te zien zijn. Samen met de rustige witte details maakt dit een kamer die u nooit meer wilt verlaten.

 

Deze kamer beschikt over een kingsize bed en is geschikt voor 3 gasten, omdat er ook een mooie bedstee in de kamer is gesitueerd.


KAMER

4

 

Dit is de 'Witte kamer', een mooie rustgevende witte kamer. 

Het romantische behang van onze Oude Meesters vormt een oase van rust. Komt u een nachtje bij ons slapen om zelf deze fijne kamer te ontdekken?

 

Deze kamer beschikt over een kingsize bed en is geschikt voor 2 gasten, ook is er de mogelijkheid dat wij twee losse bedden creëren indien gewenst.